Protectia datelor

DREPTUL DE COPYRIGHT

Dreptul de copyright pentru toate informațiile existente pe acest site este deținut de ALBRAU PROD SA sau de afiliații săi. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus, parțial sau integral, ori modificat fără acordul expres exprimat de către ALBRAU PROD SA. Se interzice folosirea acestui site în scopul distrugerii sau alterării lui, a conținutului sau a securității acestuia.
ALBRAU PROD SA va aplica toate măsurile de securitate tehnică și organizatorică pentru protejarea datelor asupra cărora deține controlul împotriva oricărei situații de manipulare accidentală sau intenționată, pierdere, distrugere sau împotriva accesului unei persoane neautorizate.

CONFIDENȚIALITATE

Toate datele colectate în cursul vizitelor pe acest site sunt procesate conform prevederilor legale valabile în România.ALBRAU PROD SA nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul site-urilor web către care se fac legături prin intermediul acestui site.
ALBRAU PROD SA se angajează să nu dezvaluie nicio informație cu privire la vizitele dumneavoastră pe acest site, exceptând situațiile legale.ALBRAU PROD SA nu va transmite datele dumneavoastră personale introduse pe acest site către niciun terț.

COLECTAREA ȘI PROCESAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Când vizitați acest site ce aparține companiei ALBRAU PROD SA, serverul de web înregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastră de servicii internet și al browserului de pe care ne vizitați. Alte date personale vor fi memorate numai dacă sunt oferite voluntar de dumneavoastră – de exemplu, în contextul unei înregistrări, al unui sondaj de opinie, concurs sau în cursul executării unui contract.

UTILIZAREA ȘI DEZVĂLUIREA DATELOR PERSONALE ȘI SPECIFICAREA SCOPULUI

Datele dumneavoastră introduse pe acest site vor fi tratate în conformitate cu legislația actuală privind Protecția Datelor cu Caracter Personal și vor fi utilizate de către ALBRAU PROD SA în scop de administrare bază de date clienți sau pentru asistență clienți. De asemenea, informațiile vor fi folosite și pentru a vă putea informa despre noile produse și servicii ale companiei noastre sau analize marketing.

INFORMAȚII PENTRU UTILIZATORI/VIZITATORI

Utilizatorii/vizitatorii au următoarele responsabilități

să furnizeze date adevărate, exacte și complete despre ei, așa cum este cerut în formularul de înregistrare atunci când este cazul.
să mențină și să înnoiască datele completate, atunci când situația o cere.

De asemenea, utilizatorii/vizitatorii au obligativitatea de a nu:

publica materiale care conțin viruși sau programe ce au intenția de a distruge acest sistem sau vreo informație găzduită pe acest sistem.
publica materiale cu drept de autor, dacă nu sunt autorul sau nu au permisiunea acestuia de a publica materialul respectiv.
publica materiale obscene, defăimătoare, de amenințare sau răuvoitoare față de un alt utilizator/vizitator.
publica materiale sau informații interzise de legile în vigoare.
publica imagini sau afirmații ce contravin normelor legale în vigoare.
În cazul nerespectării acestor condiții, ALBRAU PROD SA  și afiliații săi se disociază de autorul acestora, va șterge informațiile respective și îl poate acționa în justiție.

INFORMAREA PERSOANELOR VIZATE ASUPRA DREPTURILOR LOR

Toate persoanele care transmit datele lor către site-ul www.albrau.ro au drepturi garantate în conformitate cu Legea 677/2001. Persoanele ale căror date sunt prelucrate au urmatoarele drepturi:

să îi confirme utilizatorului în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, dacă prelucrează sau nu date personale.
să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau să transforme în date anonime, în mod gratuit, date a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.
să înceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

Pentru a beneficia de aceste drepturi, utilizatorul trebuie să trimită o scrisoare datată și semnată pe adresa ALBRAU PROD SA , Str. Avântului, nr. 20, mun. Oneşti, jud. Bacău, cod. 601124. Utilizatorii/vizitatorii înțeleg și acceptă faptul ca ALBRAU PROD SA poate culege ăi păstra date despre persoanele care vizitează acest site. Utilizatorii/vizitatorii au dreptul de a cere ALBRAU PROD SA să șteargă informațiile referitoare la persoana lor contactând compania prin intermediul site-ului.

MODIFICĂRI ALE POLITICII DE CONFIDENȚIALITE

Ulterioarele modificari ale prezentei politici de confidențialitate vor fi publicate în această pagină fără a informa anterior utilizatorii/vizitatorii. “Termeni și condiții” constituie un acord încheiat între dumneavoastră și ALBRAU PROD SA în privința utilizării site-ului www.albrau.ro. ALBRAU PROD SA își rezervă dreptul de a revizui și aduce la zi aceste reguli în orice moment, fără o anunțare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor.

are you under 18?

The content behind this door is restricted, make sure you are 18 or above!